UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Baka & Laga

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
BRIX Matlagnings-set (3 delar)
Detta paket innehåller 3 st supersmidiga tillbehör som underlättar matlagningen avsevärt.  Perfekt som inflyttningspresent eller julklapp till kocken därhemma!     1) GarlicWheel Vitlök..

387.00kr
BRIX Stora Kökspaket (15 delar)
Detta kompletta kökspaketet täcker det mesta i köket. Det består av totalt 15 delar. Produkterna är snygg designade, smarta och framförallt en fröjd att jobba med. Perfekt som inflyttningspresent eller julkl..

1 199.00kr
Fox Run Rektangulär Pajform m. löstagbar botten 35x11cm
En avlång pajform i högsta kvalitet från en av USA:s största och äldsta leverantörer av köksprodukter. Pajformen är tillverkad i stål och har en löstagbar botten. Den kan användas till ..

199.00kr
Aerolatte Mjölkskummare
  Originalet från Aerolatte i en snygg kromfinish.   Aerolattes stilrena mjölkskummare fungerar direkt i mugg eller glas och behöver endast 20 sekunder för att förvandla varm eller kall mjölk ti..

269.00kr
BRIX Köks- & Hem-tillbehör (3 delar)
Detta paket innehåller 3st supersmidiga tillbehör som underlättar vardagen i köket och på matbordet.  Perfekt som inflyttningspresent!     1) Nutshucker Nötknäppare:   ..

247.00kr
BRIX Stirr 2 - Den Nya Självgående Såsvispen
Uppföljaren till den evigt populära Stirr!   Ordet köksassistent har fått en helt ny mening!    Med design av brittiska Uutensil kommer här BRIX geniala originalprodukt Stirr, den själv..

329.00kr
Äggkoppar (2-pack) - Sumo Eggs
Med detta paret kan du starta dagen med ett eget litet-men-gott matkrig vid frukostbordet. Och kom ihåg, vinnaren knäcker allt!   Du får 2st äggkoppar i sumo-utförande, en kopp med rött bäl..

169.00kr
BRIX Squeeze - Citruspress / Citronpress
Det finns en ny citruspress i stan. Den är snabb, den ser bra ut och när du greppat tag om det ergonomiska handtaget är apelsinen, citronen eller limefrukten chanslös. Rotera bara i en cirkulär rörelse och låt S..

139.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Gul
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

79.00kr
Chicago Metallic Kvadratisk kakform
Med denna formen kan du baka tårtbottnar, kakor, lasagne, gratänger och mycket mer. Non-stickbeläggningen gör att det du lagar inte bränner fast och lossnar enkelt från formen. Formen är dessutom enkel att ..

119.00kr
BRIX GarlicWheel - Krydd / Vitlökspress
  Med GarlicWheel får du ett snabbt och enkelt sätt att skala och krossa vitlök samt riva ingefära och andra kryddor, choklad, hårdost och mycket mer.   Och det bästa av allt - den är supe..

119.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Orange
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

79.00kr
Chicago Metallic Fusion Roaster
Med denna unika ugnsformen kan du tillaga hel kyckling, anka eller stora stekar med perfekt resultat varje gång. Den vertikala konen tillagar inifrån med en jämn temperatur. Resultatet blir en mör och saftig insida med en kri..

229.00kr
BRIX ChopChop - Skärbrädor Set (5 st)
Hygieniskt och smidigt, två egenskaper ett bra köksredskap måste ha. Brix ChopChop GourmetSet består av flexibla skärbrädor i olika färger, en färg till varje typ av livsmedel (fisk, kött, gr&ou..

179.00kr
BRIX MAXI JarKey Burköppnare
Maxi JarKey är den större versionen av den populära JarKey. Denna används för att öppna burkar med högre lock, mellan 15-20 mm.   JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar b..

78.75kr
BRIX Stirr - Den Självgående Vispen
Ordet köksassistent har fått en helt ny mening!  Från designhuset BRIX kommer Stirr, den självgående vispen, en lysande uppfinning som underlättar matlagning när det är som stressigast eller n&au..

289.00kr
BRIX POURfect Spillfria Såsskålar (3 st)
  POURfect är en serie såsskålar som utvecklats med design och maximal funktionalitet i åtanke.   Unikt med skålarna är deras egenskaper som underlättar matlagningen och är ett m&ar..

249.00kr
Oliv- och Körsbärsurkärnare - OXO Good Grips
Kärnar ur oliver och körsbär snabbt och enkelt Bekvämt och ergonomiskt handtag Stabil zinkkonstruktion för lång hållbarhet Kan användas till både stora och små oliver och ..

189.00kr
Karabish © 2018