UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Kök

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
BRIX Köks- & Hem-tillbehör (3 delar)
Detta paket innehåller 3st supersmidiga tillbehör som underlättar vardagen i köket och på matbordet.  Perfekt som inflyttningspresent!     1) Nutshucker Nötknäppare:   ..

247.00kr
Aerolatte Mjölkskummare
  Originalet från Aerolatte i en snygg kromfinish.   Aerolattes stilrena mjölkskummare fungerar direkt i mugg eller glas och behöver endast 20 sekunder för att förvandla varm eller kall mjölk ti..

269.00kr
BRIX Matlagnings-set (3 delar)
Detta paket innehåller 3 st supersmidiga tillbehör som underlättar matlagningen avsevärt.  Perfekt som inflyttningspresent eller julklapp till kocken därhemma!     1) GarlicWheel Vitlök..

387.00kr
BRIX Stora Kökspaket (15 delar)
Detta kompletta kökspaketet täcker det mesta i köket. Det består av totalt 15 delar. Produkterna är snygg designade, smarta och framförallt en fröjd att jobba med. Perfekt som inflyttningspresent eller julkl..

1 199.00kr
Fox Run Rektangulär Pajform m. löstagbar botten 35x11cm
En avlång pajform i högsta kvalitet från en av USA:s största och äldsta leverantörer av köksprodukter. Pajformen är tillverkad i stål och har en löstagbar botten. Den kan användas till ..

179.00kr
Chicago Metallic Fusion Roaster
Med denna unika ugnsformen kan du tillaga hel kyckling, anka eller stora stekar med perfekt resultat varje gång. Den vertikala konen tillagar inifrån med en jämn temperatur. Resultatet blir en mör och saftig insida med en kri..

229.00kr
Lex, Seth & Carrie - Busiga Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Lex, Seth & Carrie är en trio elaka (men ändå vackra)..

449.00kr
BRIX SimmerMat - Värmespridare
  För tillagning av mat på låg värme. Perfekt när mat skall sjuda eller värmas. Idealisk att använda till grytor, ris, gröt, såser m.m.   SimmerMats unika design överfö..

189.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Röd
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

59.00kr
BRIX Stirr - Den Självgående Vispen
Ordet köksassistent har fått en helt ny mening!  Från designhuset BRIX kommer Stirr, den självgående vispen, en lysande uppfinning som underlättar matlagning när det är som stressigast eller n&au..

289.00kr
Tom, Dick & Harry - Godhjärtade Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Tom, Dick & Harry är en trio glada och godhjärtade (och vac..

449.00kr
BRIX EggCutter - Ost- och Äggdelare
  Elegant äggdelare med kraftig ståltråd.    Skär igenom kokta ägg snabbt och enkelt. Passar även till banan och mjuka ostar, t.ex. mozzarella.   Material: Stål ..

99.00kr
BRIX Stirr 2 - Den Nya Självgående Såsvispen
Uppföljaren till den evigt populära Stirr!   Ordet köksassistent har fått en helt ny mening!    Med design av brittiska Uutensil kommer här BRIX geniala originalprodukt Stirr, den själv..

298.00kr
Vinluftare / Droppkork
En enkel och smidig dekantör/vinluftare i fickformat. Tratten kontrollerar flödet medan vinet blandas med luftbubblor på vägen ner i glaset. Fungerar även som droppkork och ser till att de överflödiga droppa..

69.00kr
Kylskåpsmagneter - Mustasch (14 magneter)
Med detta paket kan du också hänga med och börja smycka dina foton så att dina och nära och kära inte bara hålls uppe på kylskåpet utan också får sig en alldeles egen mustasch. &nbs..

89.00kr
BRIX Squeeze - Citruspress / Citronpress
Det finns en ny citruspress i stan. Den är snabb, den ser bra ut och när du greppat tag om det ergonomiska handtaget är apelsinen, citronen eller limefrukten chanslös. Rotera bara i en cirkulär rörelse och låt S..

119.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Gul
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

59.00kr
Chicago Metallic Magisk Muffinsform (12st)
Baka in en god överraskning i varje muffin! Trä på bär, marshmallows, chokladbitar eller annat gott på pinnen i mitten och bjud dina gäster på unika kreationer. Förutom muffins kan du även baka s..

269.00kr
Karabish © 2017