UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Kök

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
BRIX Stora Kökspaket (15 delar)
Detta kompletta kökspaketet täcker det mesta i köket. Det består av totalt 15 delar. Produkterna är snygg designade, smarta och framförallt en fröjd att jobba med. Perfekt som inflyttningspresent eller julkl..

1 199.00kr
Fox Run Rektangulär Pajform m. löstagbar botten 35x11cm
En avlång pajform i högsta kvalitet från en av USA:s största och äldsta leverantörer av köksprodukter. Pajformen är tillverkad i stål och har en löstagbar botten. Den kan användas till ..

199.00kr
Aerolatte Mjölkskummare
  Originalet från Aerolatte i en snygg kromfinish.   Aerolattes stilrena mjölkskummare fungerar direkt i mugg eller glas och behöver endast 20 sekunder för att förvandla varm eller kall mjölk ti..

269.00kr
BRIX Köks- & Hem-tillbehör (3 delar)
Detta paket innehåller 3st supersmidiga tillbehör som underlättar vardagen i köket och på matbordet.  Perfekt som inflyttningspresent!     1) Nutshucker Nötknäppare:   ..

247.00kr
XD Design Glögg / Karaffset - Glu
Glu är ett karaffset för hela året. Bäst passar den till den kyliga kvällen under höst och vinter. Den är t.ex. perfekt för glöggsäsongen. Med det medföljande värmeljuset håller du..

599.00kr
BRIX Matlagnings-set (3 delar)
Detta paket innehåller 3 st supersmidiga tillbehör som underlättar matlagningen avsevärt.  Perfekt som inflyttningspresent eller julklapp till kocken därhemma!     1) GarlicWheel Vitlök..

387.00kr
Oliv- och Körsbärsurkärnare - OXO Good Grips
Kärnar ur oliver och körsbär snabbt och enkelt Bekvämt och ergonomiskt handtag Stabil zinkkonstruktion för lång hållbarhet Kan användas till både stora och små oliver och ..

189.00kr
Ståltvål
Visst är det en fröjd att laga mat? Men handskas man med vitlök, lök, fisk eller skaldjur så kan man lätt bli less på att händerna stinker i timmar efteråt. Ståltvålen är rä..

49.00kr
BRIX Nutshucker Nötöppnare / Nötknäppare
Öppna valnötter och andra nötter med skal enklare än någonsin. Stick in metallspetsen i nöten, vrid och vips så delar skalet på sig.  Genom att utnyttja nötskalets enda svaga punkt på ..

99.00kr
Ananasskärare - OXO Good Grips
Skär ananas snabbt och enkelt. Fri från BPA. Kan maskindiskas. Skruvanordning med spärr för kontinuerlig rörelse. Mjukt och bekvämt grepp. Storleksmärkning på skaftet hj&a..

179.00kr
BRIX Spudnik Potatismosare / Potatisstöt
Med Spudnik blir det lättare och snabbare än någonsin att fixa till en läcker potatismos än med konventionell potatisstöt. Den genialiska designen av bladen som skall roteras i cirklar när potatisen mosas ge..

149.00kr
Avokado Multiverktyg 3-i-1 (Dela, Kärna, Skär) - OXO Good Grips
Delar, kärnar ur och skär avokadon snabbt och enkelt. Mjukt och bekvämt non-slip grepp. Fri från BPA. Kan maskindiskas  (placera i över- eller mittkorg).   Med OXO Good Grips..

159.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Blå
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

79.00kr
Durkslag i silikon, hopfällbar - OXO Good Grips
3,5 liters kapacitet. Hopfällbart för smidig förvaring. Handtaget är non-slip, ergonomiskt och greppvänligt. Kan maskindiskas. Silikonmaterialet tål temperaturer upp till 315°C och rep..

399.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Grön
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

79.00kr
Chicago Metallic Kvadratisk kakform
Med denna formen kan du baka tårtbottnar, kakor, lasagne, gratänger och mycket mer. Non-stickbeläggningen gör att det du lagar inte bränner fast och lossnar enkelt från formen. Formen är dessutom enkel att ..

119.00kr
Lex, Seth & Carrie - Busiga Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Lex, Seth & Carrie är en trio elaka (men ändå vackra)..

449.00kr
BRIX JarKey Burköppnare Röd
JarKey är en revolutionerande burköppnare som öppnar burkar genom att lyfta på locket för att släppa ut vacuumet. När vacuumet släpps ut kan du enkelt skruva av locket som annars hade suttit fast stenh&arin..

79.00kr
Karabish © 2018