UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Köpvillkor

KARABISH/NPROD KÖPVILLKOR

Karabish drivs och ägs av NPROD KB.

 

PRISER

Våra priser kan ändras av omständigheter som NPROD inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms.
I alla priser ingår moms med 25%. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

 

BETALNING

Du har två betalsätt att välja mellan:
1. PayPal. Betalning via PayPal sker direkt och du kan betala via VISA, MasterCard eller från ditt PayPal-konto.
2. Payson. Betalning via Payson sker direkt och du kan betala via VISA, MasterCard, Banköverföring eller från ditt Payson-konto.

 

LEVERANSER UTANFÖR SVERIGE

Vi skickar endast paket inom Sverige samt till Danmark och Norge.

 

MINDERÅRIGA

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

 

PERSONUPPGIFTER

NPROD är ansvariga för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av NPROD för att kunna administrera dina inköp men de lämnas aldrig ut till tredjepart.

 

FORCE MAJEURE

NPROD är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.
Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

 

SUPPORT OCH TILLGÄNGLIGHET

Vi besvarar oftast frågor via e-post inom 24 timmar från det att vi mottagit din förfrågan. Detta gäller dock endast under vardagar, även om vi gör vårt yttersta för att erbjuda support även under helger.

 

14 DAGARS ÅNGERRÄTT

Som kund har du rätt att häva köpet, utan kostnad, inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är felfri. Ångerrätten gäller på allt i katalogen och på hemsidan.
Vid retur tillkommer returfrakt som du som kund står för. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick och i originalförpackning.

Önskar du utnyttja ångerrätten skall du i förväg ha kontaktat oss via e-post på info@karabish.se för vidare instruktioner. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat för varan. Vi ersätter inga fraktavgifter.

 

BYTESRÄTT

Vid byte till annan färg eller storlek betalar du returfrakt. Väljer du att lägga en helt ny beställning tillkommer frakt. Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. För byte, ta kontakt med oss på info@karabish.se för vidare instruktioner.

 

REKLAMATION

Gäller det en använd vara, ta kontakt med oss på info@karabish.se för vidare instruktioner. Är paketet skadat, anmäl det på platsen. Är innehållet skadat, ta kontakt med oss på info@karabish.se för vidare instruktioner. Påtala eventuella fel inom skälig tid.
Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer. Mer information om dina rättigheter finns på Konsumentverkets hemsida konsumentverket.se.

 

OUTLÖSTA PAKET

Vi debiterar en avgift för paket som inte hämtas ut, vilket motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, returfrakt, samt hantering. Vid byte, reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att godset inte är skadat innan du tar emot och kvitterar leveransen.

 

ÅTERBETALNING

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad återbetalar vi det belopp du betalat för varorna inom 30 dagar om hela beställningen är returnerad.
Vi betalar tillbaka pengarna till ett valfritt konto som du angett.

 

LAGER OCH LEVERANSSÄTT

Finns dina varor i lager så skickas de normalt inom 1-3 vardagar. 
Frakt tillkommer för varje beställning. Om din beställning delas upp i flera leveranser debiteras frakten endast en gång. Vi använder oss av Posten AB och Schenker till alla försändelser.

Du har två olika leveranssätt att välja mellan:

1. Posten. Leverans inom 1-3 vardagar. Du meddelas via brev eller SMS när paketet kommit fram till närmaste serviceställe. Om paketet är tillräckligt litet (höjd högst 3 cm), levereras det normalt direkt i brevlådan. Detta leveranssätt är oftast spårbart men ej försäkrat. Vårt ansvar slutar vid överlämnande av paket till Postens ombud.
2. Schenker. Leverans inom 4-7 vardagar. Du meddelas via brev eller SMS när paketet kommit fram till närmaste serviceställe. Detta leveranssätt är spårbart och försäkrat. Du får spårningsnummer via e-post när paketet är skickat.

 

FÖRETAGSINFORMATION

NPROD KB
Trelleborgsgatan 20
214 35 MALMÖ

Organisationsnummer 969707-3501
E-postadress: info@nprod.se

 

NPROD KB driver, förutom karabish.se, även webshopparna festljus.se och mobilhallen.se
 
Jobbar du som inköpare av kampanjartiklar åt ett företag eller söker du helt enkelt julklapp eller presenter till dina anställda? Då kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta produkten till er nästa kampanj eller give-away.
 
Vi har ett nära samarbete med producenter och distributörer i USA, Europa och Asien för att kunna leverera produkter till alla sorters kampanjer, vare sig det är företagspresenter, kampanjprodukter eller varupartier. Vi specialiserar oss inom kök, hem, trädgård och teknik/IT men kan ofta tillgodose alla möjliga behov. 
 
Tveka inte att kontakta oss om du ha några frågor om vår verksamhet, info@nprod.se.

 

Karabish © 2018