UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Inredning & Servering

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
XD Design Glögg / Karaffset - Glu
Glu är ett karaffset för hela året. Bäst passar den till den kyliga kvällen under höst och vinter. Den är t.ex. perfekt för glöggsäsongen. Med det medföljande värmeljuset håller du..

599.00kr
Tom, Dick & Harry - Godhjärtade Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Tom, Dick & Harry är en trio glada och godhjärtade (och vac..

449.00kr
Kylskåpsmagneter - Mustasch (14 magneter)
Med detta paket kan du också hänga med och börja smycka dina foton så att dina och nära och kära inte bara hålls uppe på kylskåpet utan också får sig en alldeles egen mustasch. &nbs..

89.00kr
Bordsset 3 delar - Olja/Vinäger, Salt & Peppar
Set för salt, peppar och olja/vinäger Sitter snyggt på matbordet Glas och porslin av hög kvalitet   Ingen måltid är komplett utan denna trio. En kreation som kombinerar glas och porsli..

379.00kr
Bestickställ Peleg Design - Jumbo Grey
Ibland kan en rinnande näsa vara ett stort plus! Elefanten Jumbo leder gladeligen bort vattnet som rinner från dina våta bestick, rätt ner i vasken.   Kan även användas i badrummet för t.ex. tandbo..

249.00kr
Värmeljushållare - Domino White
Dominoeffekten får en helt ny innebörd med denna eleganta men roliga värmeljushållaren i metall.   Håller 8 stycken värmeljus (inkluderat i paketet).   Mått: 30 x 14,5 x 2 cm F&a..

299.00kr
Värmeljushållare - Domino Black
Dominoeffekten får en helt ny innebörd med denna eleganta men roliga värmeljushållaren i metall.   Håller 8 stycken värmeljus (inkluderat i paketet).   Mått: 30 x 14,5 x 2 cm F&a..

299.00kr
Magnetisk Vas Peleg Design (set med 5st)
Med dessa höga, tunna och eleganta vaser kommer ditt middagsbord att imponera stort (och göra en eller annan grön av avund).   Vaserna fixeras med hjälp av magnetiska plattor som du gömmer under bordsduken. De..

349.00kr
Vinhållare Peleg Design - Lasso
Vi vet inte riktigt vad vi ska säga om den här produkten, den är ju helt magisk!   Trotsa gravitationen med detta lasso och låt din vinflaska sväva i luften. Skjut bara in din flaska i öppningen och vips..

329.00kr
Äggkoppar (2-pack) - Sumo Eggs
Med detta paret kan du starta dagen med ett eget litet-men-gott matkrig vid frukostbordet. Och kom ihåg, vinnaren knäcker allt!   Du får 2st äggkoppar i sumo-utförande, en kopp med rött bäl..

169.00kr
Lex, Seth & Carrie - Busiga Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Lex, Seth & Carrie är en trio elaka (men ändå vackra)..

449.00kr
Karabish © 2018