UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Till Vardagen

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Battery Box Green - Batteriförvaring
Värna om miljön med denna snygga och smidiga behållaren. Förvara dina använda batterier i Battery Box tills du ska slänga dem, istället för att låta dem skräpa i hemmet.   Un..

129.00kr
Thabto Design Korktejp / Anslagstavla - ROLL+PIN
Anslagstavlor är oslagbara för att visa foton, anteckningar eller kom-ihåg-lappar men ofta är de stora och otympliga. Lösningen till detta heter ROLL + PIN.   ROLL + PIN är lätt att skära i oli..

279.00kr
BRIX Nutshucker Nötöppnare / Nötknäppare
Öppna valnötter och andra nötter med skal enklare än någonsin. Stick in metallspetsen i nöten, vrid och vips så delar skalet på sig.  Genom att utnyttja nötskalets enda svaga punkt på ..

99.00kr
Mega Magic Whiteboard (Självhäftande Whiteboard-papper, A0-storlek)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Denna version av Magic Whiteboard är större oc..

799.00kr
Magic Whiteboard Grid (Rutat Självhäftande Whiteboard-papper, A1-storlek)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Denna version av Magic Whiteboard har rutiga ark som und..

349.00kr
Magic Whiteboard (Självhäftande Whiteboard-papper, A1-storlek, 15 Ark)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Använd Magic Whiteboard i kontoret för present..

229.00kr
Bag Buddy Påshängare
  Att handla har aldrig varit bekvämare! Med Bag Buddy kan du bära med dig dina påsar utan att få ont i händer och fingrar.   Du kan ta med den när du shoppar, handlar mat, bär utrustning ..

89.00kr
Karabish © 2017