UA-27856244-1
Välkommen till Karabish! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Hem & Hushåll

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Kylskåpsmagneter - Mustasch (14 magneter)
Med detta paket kan du också hänga med och börja smycka dina foton så att dina och nära och kära inte bara hålls uppe på kylskåpet utan också får sig en alldeles egen mustasch. &nbs..

89.00kr
Bordsset 3 delar - Olja/Vinäger, Salt & Peppar
Set för salt, peppar och olja/vinäger Sitter snyggt på matbordet Glas och porslin av hög kvalitet   Ingen måltid är komplett utan denna trio. En kreation som kombinerar glas och porsli..

379.00kr
Ståltvål
Visst är det en fröjd att laga mat? Men handskas man med vitlök, lök, fisk eller skaldjur så kan man lätt bli less på att händerna stinker i timmar efteråt. Ståltvålen är rä..

49.00kr
Bestickställ Peleg Design - Jumbo Grey
Ibland kan en rinnande näsa vara ett stort plus! Elefanten Jumbo leder gladeligen bort vattnet som rinner från dina våta bestick, rätt ner i vasken.   Kan även användas i badrummet för t.ex. tandbo..

199.00kr
Värmeljushållare - Domino White
Dominoeffekten får en helt ny innebörd med denna eleganta men roliga värmeljushållaren i metall.   Håller 8 stycken värmeljus (inkluderat i paketet).   Mått: 30 x 14,5 x 2 cm F&a..

299.00kr
BRIX TubeMaster Tandkrämsklämmor (2st) Blå/Orange
Men denna tandkrämsklämma får du ut det sista ur en tandkrämstub och dyra kosmetikatuber. TubeMaster är enkel och praktisk. Du behöver bara trä på tuben genom slitsen i klämman och varsamt dra kl&..

49.00kr
Värmeljushållare - Domino Black
Dominoeffekten får en helt ny innebörd med denna eleganta men roliga värmeljushållaren i metall.   Håller 8 stycken värmeljus (inkluderat i paketet).   Mått: 30 x 14,5 x 2 cm F&a..

299.00kr
BRIX TubeMaster Tandkrämsklämmor (2st) Vit
Men denna tandkrämsklämma får du ut det sista ur en tandkrämstub och dyra kosmetikatuber. TubeMaster är enkel och praktisk. Du behöver bara trä på tuben genom slitsen i klämman och varsamt dra kl&..

49.00kr
Magnetisk Vas Peleg Design (set med 5st)
Med dessa höga, tunna och eleganta vaser kommer ditt middagsbord att imponera stort (och göra en eller annan grön av avund).   Vaserna fixeras med hjälp av magnetiska plattor som du gömmer under bordsduken. De..

349.00kr
Vinhållare Peleg Design - Lasso
Vi vet inte riktigt vad vi ska säga om den här produkten, den är ju helt magisk!   Trotsa gravitationen med detta lasso och låt din vinflaska sväva i luften. Skjut bara in din flaska i öppningen och vips..

329.00kr
Äggkoppar (2-pack) - Sumo Eggs
Med detta paret kan du starta dagen med ett eget litet-men-gott matkrig vid frukostbordet. Och kom ihåg, vinnaren knäcker allt!   Du får 2st äggkoppar i sumo-utförande, en kopp med rött bäl..

169.00kr
Lex, Seth & Carrie - Busiga Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Lex, Seth & Carrie är en trio elaka (men ändå vackra)..

449.00kr
Tom, Dick & Harry - Godhjärtade Porslinsburkar (3st)
Förvarar t.ex. kaffe, te och socker Ihåliga huvuden för skedskaft Snygga burkar till köket Tillverkade av porslin   Tom, Dick & Harry är en trio glada och godhjärtade (och vac..

449.00kr
Magic Clearboard (Självhäftande & Transparenta, A1-storlek)
Magic Clearboard är den nyaste produkten i Magic Whiteboard-serien. Precis som Magic Whiteboard är Magic Clearboard perfekt för kontoret, när du pluggar eller i barnrummet så att barnen kan rita och måla på..

379.00kr
Magic Whiteboard Grid (Rutat Självhäftande Whiteboard-papper, A1-storlek)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Denna version av Magic Whiteboard har rutiga ark som und..

349.00kr
Magic Whiteboard (Självhäftande Whiteboard-papper, A1-storlek, 15 Ark)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Använd Magic Whiteboard i kontoret för present..

229.00kr
Mega Magic Whiteboard (Självhäftande Whiteboard-papper, A0-storlek)
Genom att kombinera det bästa från Whiteboard-tavlor och blädderblock låter Magic Whiteboard dig skapa en whiteboard varsomhelst på bara några sekunder. Denna version av Magic Whiteboard är större oc..

799.00kr
Magic Blackboard (Självhäftande "Griffelpapper", A1-storlek)
Magic Blackboard är en självhäftande griffeltavla. Skapa en egen griffeltavla varsomhelst, närsomhelst på bara några sekunder. Använd Magic Blackboard för menyn på restaurangen, i kontoret f..

349.00kr
Karabish © 2018